Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KIDS Gyerekszék, gyermek forgószék

ERGONOMIKUS GYEREKSZÉKEK 


 Az ergonomikus székek magassága, ülésmélysége, háttámlája állítható, a legtöbb szék már 4 éves kortól használható.

Ezáltal mindig gyermekünk testmagasságának, egyedi igényének megfelelően tudjuk beállítani és az asztal magasságához igazítani. Mindezekkel az ülés számos negatív hatása előzhető meg.

Mi a különbség a hagyományos székek és az ergonomikus gyerekszékek között?


Nagyon fontos, hogy a gyerekek mindig a testméretüknek megfelelő széken üljenek, vagyis a lábuk a talajon legyen, a comb és a lábszár derékszöget zárjanak be. A 90˚-nál kisebb szög vérellátási problémákhoz vezethet. Ha nagyobb széket veszünk, mint kellene (mondván, hogy úgyis belenő a gyerek), azzal rosszat teszünk, mert a lába lógni fog, ami egészségtelen, lecsúszik a székről, nem tud majd szépen írni, dolgozni.Ezért nagyon praktikusak a gyerek ergonomikus bútorok, hiszen ezeket mindig a gyermek méretéhez igazíthatjuk. 
Ár-érték arányban nem is találnánk jobbat, hiszen szinte végigkövetik gyermekeinket a kisiskolától akár az érettségiig. Ha nem szeretnénk forgó, görgős lábú széket venni, akkor választhatjuk a görgő nélküli, fix gázrugós gyerek ergonomikus széket, melyen a gyerekek nem tudnak forogni.

Ezek a bútorok „együtt nőnek” a használóikkal, strapabírók, jól tűrik a gyerekek igénybevételét, 5 év garancia van rájuk.

Ergonomikus asztalhoz tehát ajánlott ergonomikus széket vásárolni, hiszen a lényeg (az ergonómia) csak így érvényesül igazán.

Rendezés:
Nézet: