Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KIDS Gyerek íróasztal

Rendezés:
Nézet:

Modern, ergonomikus gyerek íróasztal évekre tervezve!

gyerek íróasztalok Íróasztal és íróasztal között egyértelmű különbségek vannak, például abban, hogy felnőtt vagy pedig gyermek számára készült a bútor. A gyerek íróasztal a nagyobb gyerekek szobájának alapdarabja, ahol a fiatalok már önállóan tanulhatnak, olvashatnak, kreatív hobbit végezhetnek. A hosszabb ideig tartó ülés viszont negatív hatással van a hátukra, a tartásukra. Fiatalon nagyon könnyen kialakul a rossz tartás és vele együtt a gerincferdülés, amit egy rossz gyerek íróasztal csak még inkább elősegít.

Az igényekre szabott gyerek íróasztal használata is sokat segít abban, hogy a gyerek ne ártson az egészségének. Miről lehet megismerni a célnak megfelelő gyerek íróasztalt? A kulcsszó az ergonómia. Az ergonomikus gyerek íróasztalok egyedülálló sajátossága, hogy gyakorlatilag a gyerekekhez igazodva változtathatóak.

Bútoráruházunk termékei között kiemelkedő színvonalú, ergonomikus gyerek íróasztalok találhatóak. Azoknak ajánljuk őket, akik hosszú távon használható, sokoldalú és nem utolsó sorban a gyermek egészségére nem káros íróasztalban gondolkodnak.

Az általunk forgalmazott íróasztalok már köszönőviszonyban sincsenek a régi, ódon, nehéz és egyetlen magassággal rendelkező bútordarabokkal. Modern megjelenéssel és hihetetlenül sokoldalú tulajdonságokkal bírnak. Állítható dőlésszögek, változtatható magasság, praktikus kialakítás teszi lehetővé, hogy az íróasztalnál töltött idő kényelmes legyen, a bútordarab pedig személyre szabható.

Az ergonomikus gyerek íróasztalok tárolásra alkalmas elemekkel is rendelkeznek, valamint ki is egészíthetőek plusz polcokkal, tartókkal. Mindennek jut elég hely az asztalon és az asztalban, ami egyaránt alkalmas tanulásra és játékra is.

Többféle modell is megvásárolható webáruházunkból, aminek a szállítása ingyenes belföldön. Amennyiben igény van rá, kollégáink megszabott díj fejében össze is szerelik a megrendelt bútort. A részletes tájékoztatás érdekében keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!