Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási, fizetési feltételek

  1. Szállítási határidő:

Amennyiben a megvásárolt termék Raktáron van (ez az információ a terméklapon és a vásárlás utáni visszaigazoló e-mailben is olvasható), akkor a szállítási határidő 5-7 nap.

Amennyiben a megvásárolt termék nincs raktáron, vagyis a terméklapon a Rendelhető felirat olvasható, ebben az esetben a szállítási határidő 3-4hét. A termékek Csehországból érkeznek,  pontos szállítási hetet a gyári visszaigazolás után tudjuk mi is csak közölni. Igyekszünk vásárlás után mihamarabb és minél pontosabb szállítási határidőt közölni vásárlóinkkal. 

Több termék együttes vásárlásakor, amennyiben a bútorok egy része raktáron van, a többi pedig rendelhető, lehetőség van a kiszállítás egyéni ütemezésére. Ebben az esetben mindenképpen felvesszük telefonon a kapcsolatot a vásárlóval és egyeztetünk a kiszállítás időpontjáról (időpontjairól).

 

 

 

  1. Szállítási díjak:.
  • Magyarország címre ingyenes

 Magyarországon kívüli szállítás esetén egyedi árajánlatot adunk.

Bútoraink lapra szerelve kerülnek szállításra. Minden esetben a csomagolás tartalmazza az összeszerelési útmutatót. Ez részletes, egyértelmű, könnyen követhető rajzok, ábrák segítségével mutatja be az összeszerelést, melyhez videókat is talál honlapunkon segítségül. 

Ha mégis úgy érzi, hogy segítségre van szüksége a bútor összeszerelésében,akkor a megrendelt termékeket házhoz szállítjuk és összeszereljük.

A megrendelt termékek mennyiségét és a szállítási címet figyelembe véve egyedi árajánlatot adunk, melyet a vásárlást követően 24órán belül küldünk el Önnek. Tájékoztatásként közöljük az alábbi árakat:

Az összeszerelés díja: 5000.-Ft+áfa/óra

 

Az árak tájékoztató jellegűek és minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a vásárlás után.

Fizetni összeszerelés után készpénzben vagy bankkártyával is lehetséges,

 

 

  1. Fizetési feltételek:

Három különböző fizetési lehetőséget kínálunk vásárlóinknak, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb módot:

  • egyösszegű előre utalás esetén 3% kedvezményt adunk a végösszegből
  •  kártyás fizetés a honlapon keresztül
  • utánvétel, fizetés átvételkor a futárnak, vagy kiszállító munkatársunknak   készpénzben vagy bankkártyával ,előleg nélküli vásárlás a teljes öszeg átvételkor fizetendő.

Fizetési módot a termék(ek) megvásárlásakor tud választani.