Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

ROKKO 1100 96, 32 045

Ár:
180.900 Ft (142.441 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 11009632045

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ!
Rokko térdeplőszék

Elérhetőség: Előrendelhető (2-3 hét)
Szállítási díj: Ingyenes
Választható színek:
Menny.:db

Leírás

NEST NATURE olasz dizájn - német minőség

A Nest Nature termékek különleges formájú, szokatlan bútorok, melyek a dinamikus ülést 3dimenziós mozgással teszik lehetővé, így előzve meg a testtartásból eredő problémákat. A dinamikus ülőke és a térdeplőszék megelőzik a merev ülőpozíciót, így természetes módon járulnak hozzá használójuk jó hangulatához. Gyermekek és felnőttek részére is ajánlott.

A Nest Nature termékek koncepciója és dizájnja környezetbarát és természetes anyagokon alapszik, melyek a természet körforgásába vezetnek vissza. Minden egyes felhasznált fa minősített, és gondosan megmunkált európai erdőkből származik. A bútorok előállításához csak növényi lakkokat és ragasztókat használnak. A bútorok minden egyes darabja újrahasznosítható. A termékeket kizárólag Németországban gyártják.

A Nest Nature bútorok jellegzetes dizájnja az ismert olasz szakemberek, Oscar Buffon és Stefano Bettino közös munkájának gyümölcse. Innovatív termék, felelősségteljes fejlesztés, tervezés, gyártás, hosszantartó élettartam és teljeskörű használat.

A Rokko térdeplőszék az Ercolino összes ergonómiai előnyét magában rejti és dinamizmussal egészíti ki. A Rokko lehetőséget biztosít rá, hogy az ülőhelyzetünket gyakran változtassuk: a lábunkat oldalt a földre tegyük, vagy az elülső párnán térdelve a lábunkat hátra helyezzük.

Aki egyszer a Rokkot kipróbálja, nem akar másként ülni. Az íves, széles alsó résznek köszönhetően a Rokko rendkívül stabil, mindazonáltal helyzetváltoztatáskor lágy ingamozgást végez. Az ülőhelyzetek változtatása közben természetes, ergonomikus ülőtartást eredményez, aminek következtében a nyak, a vállak és a hát merevsége megelőzhető.

Rokko

  • Méretei: 49cmx72cmx56cm (szélesség, hosszúság, magasság), az ülésmagasság 53cm
  • anyaga masszív bükkfa, olajozva
  • ülő-, és térdeplőrész kárpitozva

Színek