Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A megfelelő fényviszonyok kialakítása a gyerekszobában

Szereld fel gyermeked íróasztalát a legjobb asztali lámpával a Mayertől!

Nincs jobb, mint a természetes fény. Ezért az íróasztalt úgy helyezze el a szobában, hogy a napfény oldalról érje az asztallapot. Nagyon fontos észben tartani, hogy ha gyermeked jobb kezes, a fény balról érje az asztalt, ha pedig bal kezes, akkor pedig jobbról. Persze tudjuk, hogy ennek megoldás nem mindig lehetséges. A Mayer ezért olyan asztali lámpát fejlesztett ki, melynek beállítása megengedi, hogy bármikor a napfényhez hasonló fényt varázsoljon az íróasztalon. Sőt mi több, a Mayer LED lámpája ennél is több.

 

Flexibilis állíthatóság

A stílusos, multifunkcionális asztali lámpa mindenki örömére hajlékonyságának köszönhetően a LED panel magassága és szöge sokféleképpen beállítható. A fényerő és a színhőmérséklet is szabályozható (Színhőmérséklet: 2700-6500K öt szinten; minél nagyobb a szám, annál hidegebb (fehérebb) színárnyalat - a 2700 K meleg fehér). Változtatáskor csipogással jelez, érintőpaneles kapcsolón tudja a beállításokat szabályozni, ami a sötétben gyengén világít, egyszerűen kezelhető, kialakítása korszerű és praktikus.

 

Ne tegyen nagyobb tárgyakat a Mayer LED lámpa és az íróasztal munkalapja közé, hisz ez árnyékot vethet és akadályozhatja az optimális fényviszonyokat. Továbbá, itt is, mint a napfénynél, nagyon fontos, hogy a jobb kezes gyermekeknél a lámpát a baloldalra, bal kezes gyermekeknél pedig a jobb oldalra helyezze a lámpát, máskülönben a kéz árnyékot vethet írás közben. Okos memóriája mindig megjegyezi az utolsó beállítását, így azt nem kell minden bekapcsoláskor állítani. Bekapcsolásnál azonnal 100% fényerővel világít.

 


Tartós és praktikus

A Mayer lámpa kétféle színben kapható; fekete és fehér. Gyönyörű megjelenése mellett, igazán praktikus is. Egy USB kimenet is található a lámpán, mely kisebb elektronikai készülékek töltését teszi lehetővé, pl. MP4 lejátszók vagy mobiltelefonok.

Kiváló minőségű amerikai elektronikai gyártó terméke, nem tartalmaz káros anyagokat, mint a higany, illetve a termék nem bocsát ki UV sugarakat, nem okoz fejfájást, szemirritációt. Nem tükröződik, ezáltal nem vonzza a rovarokat. A lámpatest anyaga alumínium ötvözet (ABS). Élettartama 50,000 óra, azaz kb. 20 év, napi 6-7 óra használat mellett.

 

További adatok:

  • Tápfeszültség: 12V (230V AC adapter mellékelve)
  • Teljesítmény: 9 W
  • Fényerőssége 150-900 lumen
  • Színvisszaadási index (Ra):> 80
  • Világító panel nettó méret: 27 x 3 cm
  • Lámpa magassága függőlegesen: 74,5 cm
  • Talp átmérő: 20 cm
  • Doboz méretei: 40 x 23,5 x 9,5

Mindig válasszon LED lámpát!

Egy LED lámpának több előnye is van. Az egyik legfontosabb, hogy jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint egy energiatakarékos égő vagy egy sima villanykörte. Továbbá a LED lámpa nem forrósodik, mint tudjuk, a gyerekek íróasztala teli lehet plüss állatokkal és egyéb éghető tárgyakkal teli, így fontos, hogy olyan lámpát vállaszunk ami véletlenül sem hevíti fel ezeket a gyúlékony tárgyakat az asztalon.